OM GULLSPOREN

I 2018 lagde vi det mange kalte for «den flotteste kalenderen vi noensinne har sett».
Det var en eksklusiv kalender i begrenset opplag som ble gitt til utvalgte personer og bedrifter, som en hyllest til Mossekråka som snart skulle bli historie.

Når kommunesammenslåingen og jubileumsåret nærmer seg, ble det en selvfølge at Jubileumskalenderen skulle få se dagens lys. For det måtte jo bli en oppfølger!

Denne gangen ikke eksklusivt for spesielt utvalgte – men en flott kalender for alle – med fullt program over alt som skjer gjennom hele året. Men fortsatt med spiral og gull på forsiden!

For å kunne selge kalenderen – fulgte også en nettbutikk. Og dermed fikk Gullsporen.no se dagens lys. Et perfekt navn på en nettbutikk som skal selge jubileumskalender og andre spennende kvalitetsprodukter til feiring av den nye kommunen Nye Moss med gullspore i kommunevåpenet – synes vi. Så dette blir vår lekeplass!

Vi som står bak Gullsporen.no er Sandaunet Designbyrå AS, et fullservice byrå som holder til på Høyda i Moss. Her hjelper vi kunder med å skape store resultater gjennom strategisk design, synlighet på nett salgdrivende kreativitet.

 

Har du en utfordring du gjerne skulle ha løst? Sjekk ut oss i Sandaunet Designbyrå da vel.
Hos oss er ingen oppdrag for små og få er for store :)

Gullsporen.no eies og drives av Sandaunet Designbyrå, et fullservice byrå som holder til på Høyda i Moss. Her lever og ånder vi for godt design og gode løsninger innen grafisk design, profilbygging, foto, web og andre digitale tjenester. Har du en utfordring eller en idè vi kan kaste ball med? Ikke nøl med å ringe eller sende oss en epost. Eller ta turen innom Skofabrikken så kan vi snakke merkevarebygging eller synlighet på nett over en god kopp kaffe!

Tor Sørnes Vei 19, 1523 Moss  |  Tlf: 95912449  |  E-post: hei@gullsporen.no  |  Org. nr: 917 535 302

© Kopirett - gullsporen.no - Websider utviklet av Sandaunet Designbyrå AS og Leadjabber AS

crossmenu