5 grunner til hvorfor du vil elske mossekalenderen!

Kjøp Mossekalenderen her

2021 står på trappene, og det er på tide å planlegge det nye året. Hva er det egentlig som skiller Mossekalenderen fra andre kalendere, og hvorfor er vi sikre på at du kommer til å elske den?

 

Teibern Mossekalenderen

Flotte bilder fra våre favorittsteder

Vi har mange fine steder i nærmiljøet, men det er alltid noen som er litt høyere opp på favorittlista enn andre. Meningene er mange, så vi har i 2021 valgt å inkludere 12 av Mossingenes favorittsteder. Er du innflytter, eller ikke så godt kjent, så inneholder kalenderen mange fine tips til nye turmuligheter i 2021.

 

 

Lyrikk i Mossekalenderen

Lyriske tekster

Et pent bilde er hyggelig å se på, men tekst gjør at man også forstår hva området handler om. Vi har valgt å inkludere begge, og kalenderen inkluderer tekster bygget på både fakta og følelser. Her får man beskrevet grunnene til hvorfor Mossingene elsker nettopp månedens sted, gjerne beskrevet i lyrisk form.

 

 

Arrangemanger i Mossekalenderen

Arrangementer i Moss

2020 skulle være vårt jubelår. Det var mange arrangementer planlagt, og vi skulle feire oss selv med brask og bram. Slik gikk det dessverre ikke, men vi gir oss ikke, og har valgt å inkludere en del arrangementer også for året 2021, med fullt pågangsmot på at det kommende året blir bedre. I tillegg er det god plass til å inkludere dine egne planer og arrangementer, slik at du tilpasser kalenderen til å passe din bruk.

 

 

Merkedager i Mossekalenderen

Morsomme merkedager

Om du ser naboen drive med hagearbeid i Adams drakt 1. mai så bør du bare nikke anerkjennende og tenke at de sannsynligvis bare feirer «World Naked Gardening Day». Ellers er det fritt frem å kaste biffen på grillen 8. mai, for da starter grillsesongen offisielt. Mossekalenderen er spekket med disse og mange flere morsomme merkedager gjennom hele året. Her har du mange morsomme fakta å overraske venner, familie og kolleger med.

 

 

Lokalt Moss

Håndlaget lokalt produkt

Kalenderen er laget av det lokale designbyrået Sandaunet, som står ansvarlig for den lokalpatriotiske nettbutikken Gullsporen.no, full av Mosseprodukter. Alle bilder, tekster og illustrasjoner er skapt lokalt, og Mossekalenderen er nøye planlagt på alt fra innhold og innhenting av arrangementsdatoer, til valg av bilder og farge på forsiden. Etter et så trist år som 2020 har vært for mange av oss, håper vi at dere er enige i at vi trenger litt farge på tilværelsen igjen. Vi har derfor laget kalenderforsiden i oransje toner og fokusert på bilder som gir velvære.

 

 

Kjøp kalender

Skrevet av:
tormod
desember 18, 2020
Gullsporen.no eies og drives av Drift design & reklame AS, et fullservice byrå som holder til sentralt i Moss. Her lever og ånder vi for godt design og gode løsninger innen grafisk design, profilbygging, foto, web og andre digitale tjenester. Har du en utfordring eller en idè vi kan kaste ball med? Ikke nøl med å ringe eller sende oss en epost. Eller ta turen innom oss så kan vi snakke merkevarebygging eller synlighet på nett over en god kopp kaffe!

Østre Kanalgate 1, 1531 Moss  |  Tlf: 95912449  |  E-post: hei@gullsporen.no  |  Org. nr: 917 535 302

© Kopirett - gullsporen.no - Websider utviklet av Drift design & reklame AS og Leadjabber AS

crossmenu